Over ons

Carien en Wilco

Carien Mensink-Ferguson

Al enige jaren ben ik werkzaam als uitvaartverzorgster in Alphen aan den Rijn en omstreken. In dit werk, dat ik met hart en ziel doe, kan ik alles gebruiken wat ik tot nu toe in mijn leven gedaan, geleerd en meegemaakt heb.
De Afrikaanse baobabboom uit ons logo biedt niet alleen praktische steun zoals voedsel en schaduw, maar staat ook symbool voor de continuïteit van het leven.
Zo zie ik ook de manier waarop ik u tot steun kan zijn.

Een uitvaart moet in praktisch opzicht perfect geregeld worden. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de uitvoering stijlvol is en aansluit bij uw wensen en mogelijkheden. Als nabestaande moet u na de uitvaart immers de draad van het leven weer oppakken; de manier waarop afscheid werd genomen, is daarvoor essentieel.

Bij mijn werkzaamheden word ik met raad en daad bijgestaan door mijn man Wilco Mensink, die ruim 18 jaar ervaring heeft als uitvaartverzorger bij diverse ondernemingen; de laatste paar jaar eveneens in Alphen aan den Rijn en omgeving.
Wij hebben ieder onze specifieke kwaliteiten en sterke punten; wij vullen elkaar goed aan en vormen op die manier een team dat een waardige uitvaart kan verzorgen.

 

     Facebook

 
Bekijk de bedrijfsreportage waarin u persoonlijk met ons kunt kennismaken.